GündemEğitimGörüntülü Haberler

Balıkesir’de 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı BİGEP Ödülleri Verildi

Balıkesir’de 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı BİGEP Ödülleri Verildi

 

Balıkesir’de, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında 2021-2022 eğitim öğretim yılı sürecinde yapılan çalışmalarda proje başarısı elde edenlere ödülleri verildi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde devam eden BİGEP kapsamında Hasan Can Kültür Merkezi’nde ödül töreni gerçekleştirildi.

Vali Şıldak, törende yaptığı konuşmada, eğitim alanında herkesin gönüllü olması gerektiğini söyledi.

Gerçek bir eğitim ordusu olabilmek için takım çalışmasıyla herkesin büyük bir özveriyle çalışması gerektiğini vurgulayan Şıldak, “Yaptıklarımız yeterli değil. O sebepten diyoruz ki kendimize değil, işimize aşık olacağız. Kendine aşık olanın aşkı bir gün sona erer, kendiyle ilgili sorunlar yaşamaya başlar; bu büyük bir tehlikedir. ‘Ben iyi yaptım’ demeyeceğiz. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız ve aşk derecesinde yapacağız. Buna ihtiyacımız var.” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da BİGEP sayesinde yapılan projelerin sahada heyecan yaratarak motivasyon ve sinerjiyi yükselttiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından projede çalışmaları ile ödüle layık görülen öğretmen, idareci ve öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Törene, Vali Hasan Şıldak’ın eşi Fatma Nur Şıldak’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Birol Şahin, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, eğitim sendikalarının temsilcileri, hayırseverler, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu