GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir’de 22 Şahsa ‘Huzur’ Operasyonu

Balıkesir’de 22 Şahsa ‘Huzur’ Operasyonu

Balıkesir’de polis ekipleri yaptıkları Huzur operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 6 şahsı gözaltına alırken, adli makamlara sevk edilen 2 şahıs tutuklandılar.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Balıkesir İl Merkezi, Ayvalık ve Edremit İlçelerinde 27.06.2021 tarihinde yapılan çalışmalarda 6 aranan şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 2 şahıs tutuklandılar.

Yapılan aramalarda; 4 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 32 adet fişek, 2 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 3 adet kartuş ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirdiler.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti, kullanımını ve ayrıca sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 26.06.2021-27.06.2021 tarihlerinde Balıkesir İl Merkezi, Bandırma ve Ayvalık İlçelerinde yapılan 13 ayrı çalışmada, 16 şüpheli şahıs yakalandılar. Olaylarla ilgili yapılan aramalarda, 12,51 gram metamfetamin, 4,37 gram esrar, 4,81 gram sentetik kannabinoid ve ayrıca 73 adet sentetik ecza hap ele geçirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu