GündemEkonomiİlçe Haberleri

Balıkesir’de 50 Salça Makinesi Üreticiye Hibe Edildi

Balıkesir’de 50 Salça Makinesi Üreticiye Hibe Edildi

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, tarafından Dursunbey ilçesindeki kırsal mahallelere salça makinesi hibe edildi.

 

Aw700568 01

BAHÇAVAN’DAN YÜCEL YILMAZ’A TEŞEKKÜR

İlk etapta 50 adet dağıtılan salça makineleri kent meydanında düzenlenen törenle mahalle muhtarlarına teslim

edildi. Törende bir konuşma yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan “Seçim döneminde vermiş olduğu sözü tutan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Üretilen domateslerden katma değeri yüksek salçalar çıkaracak olan çiftçilerimize hayırlı olsun.” dedi.

‘’ YETER Kİ SİZ ÜRETİN’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Birol Şahin yaptığı konuşmada: “Üretmek sizden destek bizden. Yeter ki siz üretin. Çünkü şehrimizin, ülkemizin üretime ihtiyacı var. Ürettiklerimizi ekonomiye daha değerli bir biçimde ekonomiye katabilmeniz için biz de sizi desteklemeye devam edeceğiz. Dağıtımını yaptığımız salça makinaları ile domatesi tarladan satmak yerine onu salçaya dönüştürerek daha fazla kazanç elde etme imkanı olacak. Bu makinalar ile tarhana gibi başkaca ürünleri de üretebileceksiniz. İlimize hayırlı olsun, Allah hepinize bol ve bereketli kazanç nasip etsin. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.” Dedi.

KATILIMCILAR

Törene Dursunbey Kaymakamı Ramazan Teke, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanıvekili Birol Şahin, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Akça, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.AA

 

Aw700568 06

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu