GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Aile ve Öğrencilerin Kahvaltı Tercihi “Aker” Oluyor

Balıkesir’de Aile ve Öğrencilerin Kahvaltı Tercihi “Aker” Oluyor

 

Balıkesir’de kilogram ile açık büfe kahvaltı seçeneği sunan Aker Restoran dikkat çekiyor. Özellikle aileler ve öğrenciler, kahvaltı için Aker restorana yoğun ilgi gösteriyor. Aynı zamanda et restoran olarak da hizmet veren Aker’in bir diğer avantajı da merkezi bir yerde olması.

 

Yüksek Binalar Arasında Bahçesi ve Mimarisi İle Dikkat Çekiyor

Balıkesir’de, çevresinde ki yüksek binalar arasında, bahçeli ve iki katlı mimarı yapısı ile restoran, müşterilerine adeta bir piknik havası sunmayı da başarıyor. Mekâna girdikten sonra, şehirde değil kırda olduğunuz hissi veriyor. Aker restoranın bu özelliği, Üniversite öğrencileri ve ailelerin hafta sonlarında buraya rağbet göstermesine neden oluyor.

 

Aker 2

 

Kilogram İle Kahvaltı Seçeneği İle Bölgede Tek

Restoranın bir özelliği de, geniş bir ürün yelpazesi ve açık büfe olarak tercih sunması. Dahası, Kahvaltı için seçtiğiniz ürünlere kilogram bazında ödeme yapılıyor. Yani, tükettiğiniz kadarını ödeme şansı veriliyor. Aker restoran bu özelliği ile bölgede hizmet veren tek işletme özelliğine sahip.

Lokasyona Rağmen Fiyatlar Makul

Restoranın bir özelliği de, geniş ürün yelpazesi ile birlikte fiyatlarının da makul olması. Merkezi bir alanda yer almasına ve kır havasında ki bahçeli mimarisine rağmen fiyatların makul olması da ayrıca dikkat çekiyor.

Haber: Kamil Akyürek

 

Aker 3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu