GündemSpor

BALIKESİR’DE ALEN MARKARYAN RÜZGARI

Balıkesir Sevdalıları Grubu tarafından yapılan organizasyon kapsamında Balıkesir’e gelen Beşiktaş’ın efsane amigosu Alen Markaryan, hakkında merak edilenleri anlattı.

Alen Markaryan, MERHABA’ya özel soruları da cevapladı.
Balıkesir Beşiktaş Sevdalıları grubu organizasyonunda Hakan Köyük, Yasin Çetin ve Salih Eroğlu’nun davetlisi olarak Balıkesir’e gelen Efsane Amigo Alen Markaryan, Beşiktaş sevdasını anlattı. Tribünleri bırakmadığını cezalandırıldığını söyleyen Markaryan, geri dönüş sinyalleri verdi. Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile arasındaki gerginliğin sürdüğünü belirten Markaryan, artık futbola ilginin azaldığını bunda federasyonun aldığı kararların etkili olduğunu belirtti.

BEŞİKTAŞ’A ADANAN HAYATLAR

Beşiktaş uğruna daha 11 yaşından itibaren evden kaçıp maçlara gittiğini söyleyen Markaryan şu ifadeleri kullandı; ‘’Benim kızım 14 yaşında onu bir yere gönderirken yüz defa düşünüyorum. Ama babadan kalan miras Beşiktaş uğruna ben daha 11 yaşında evden kaçıp deplasmana maçlara giderdim. Gecemiz gündüzümüz olmaz kendimizi tribüne adardık’’

‘’AMİGONUN FORMASI KENDİSİDİR’’

Neden hiç Beşiktaş forması giymediğinin sorulması üzerine Markaryan şu cevabı verdi; ‘’Ben bir defa forma giydim onu da zorla giydirdiler. Amigonun forması kendisidir. Ben nereye gidersem gideyim benim Alen Markaryan, Beşiktaş Amigosu olduğumu herkes bilir. Bilmiyorlarsa ben bu işi yapmayayım zaten. Ama amigonun forması kendisidir. Tabi forma giymem diye bir şey yok. Elbette giyerim. Fakat bu bir gelenek oldu artık’’

‘’MAÇ SAATLERİ DEĞİŞTİRİLMELİ’’

Türkiye Futbol Federasyonunun maçları 21:45’te yapmasını eleştiren Markaryan; ‘’Maçlar artık 21:45’te oynanıyor. Bakıyoruz statlar bomboş. O saatte kim maça gelir? Hava sıcaklıkları denildi ama mümkün değil. O saatte işten çıkıp evine giden adam tekrar çıkıp maça gelmez. Ulaşım zorluğu var. Bir de bu maç sonuçlarını bekleyen gazeteciler var. Büyük bir emek harcanıyor. İnsanlar gece yarıları evlerine dönüyor. Bu konuda acilen önlem alınmalı’’ ifadelerini kullandı.

OSMAN KILIÇ’A BÜYÜKŞEHİR YAKIŞTIRMASI

Yapılan organizasyonda konuşan Osman Kılıç, ‘’Beşiktaş Futbol Okulu Kurucusu Musa Karabulut ile yaklaşık 2 yıl önce tanıştık. O çocuklara Beşiktaş sevdasını aşılıyor. Ayrıca Beşiktaş Sevdalıları grubunu da çok tebrik ediyorum. Tribün demek hayatın ta kendisi demek. Siyahıyla, beyazıyla logomuzdaki al bayrak hepimizin sevdası. Ben bu vesileyle Cenab-ı Allah birlik ve bütünlüğümüzü bozmasın. Al-yıldızlı bayrağımız altında inşallah Avrupa’da kupa kaldırmayı nasip etsin. Beşiktaş Sevdalılarını da Balya’da ağırlamayı çok isterim’’ derken bir Beşiktaş taraftarının, ‘’Başkanım, siz bu hızla bizi Büyükşehir’de ağırlarsınız’’ demesi uzun süre alkış aldı. Yeni öğretmenevinde gerçekleşen söyleşiye Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Afşin Arıcan, Beşiktaş Futbol Okulu Kurucusu Musa Karaoğlan, Beşiktaş Sevdalıları Grubu ve çok sayıda Beşiktaşlı katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu