GündemEğitim

Balıkesir’de Ara Tatil Sona Erdi; Çocuklar Okula Döndü

Balıkesir’de Ara Tatil Sona Erdi; Çocuklar Okula Döndü

 

Balıkesir’de 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde ilk ara tatil sona erdi. Kasım ara tatilinin ardından öğrenciler 21 Kasım Pazartesi günü ders başı yaptı.

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve eşi öğrencilerin 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde ara tatilin sona ermesi nedeniyle ziyaret yaptılar. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ‘’ Balıkesir’de bu sabah tekrar sınıflarımızda buluştuk. Sevgili Öğrencilerimize ve değerli Öğretmenlerimize çalışmalarının karşılığını alacakları, başarılarla dolu bir eğitim dönemi diliyorum.  Başarıya giden yolda Balıkesir BİGEP Ailesi olarak birlikte yürüyoruz’ ’diye konuştu.

 

Vali Sildak 2

 

Balıkesir’de yarıyıl tatili ise 2022-2023 eğitim öğretim yılında 23 Ocak 2023 tarihinde başlayacak. Öğrenciler 20 Ocak tarihinde ilk dönem karnelerini alacak. 15 tatil 3 Şubat tarihinde sona erecek ve 6 Şubat tarihinde ikinci dönem başlayacak. 81 il genelinde tatil planlaması okullarda aynı yönelikte uygulanacak. İkinci dönemin başlamasının ardından ikinci ara tatil MEB akademik takvimine göre 17-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 21 Nisan tarihinde başlayacak olan Ramazan Bayramı tatili ile birleştirilen ikinci ara tatil hafta sonu günlerinin sayılması ile 9 günü bulacak.

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu