Gündem

Balıkesir’de Aranan Şahıslar Denetimde Yakalandı

Balıkesir’de Aranan Şahıslar Denetimde Yakalandı

 

Balıkesir’de jandarma ekipleri il genelinde  ‘Huzur’ operasyonu gerçekleştirdi.

 

Operasyonda çeşitli suçlardan aranan ve Kaçakçılık ve Organize suç olaylarına karışanlar ile yaptıkları trafik denetimlerinde çeşitli suçlara karışmış Şahıslar yakalandı. Operasyonlarda 73 şahsın yakalandığı öğrenildi.

İlçelerde “Huzur” Çalışması

Ekipler çalışmalar sırasında Silah, bıçak ve uyuşturucu maddeler ele geçirdi. Jandarma Trafik ekipleri de yaptıkları denetimlerde 11 aracı trafikten men etti. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Gönen, İvrindi, Havran, Karesi, Kepsut, Marmara ve Sındırgı ilçelerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; çeşitli suçlardan aranan 52 şahsı yakaladı., 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet bıçak ele geçirildi. Yine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçakçılık ve organize suç olaylarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 45 adet sentetik uyuşturucu hap, 72 gram kubar esrar, 58 kök kenevir bitkisi, 17 sahte belge ve 7 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Olaylarla ilgili olarak 21 şüpheli yakalandı.

Denetimlerde 28 Araca 21 Bin 723 Tl Ceza Uygulandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek  için çalışma yaptı.”Mevsimlik Tarım İşçilerini Taşıyan Araçların Denetimi”, “Agresif Sürücü Davranışlarının Denetimi” ve “Köy Yollarında Seyreden Araçlarda Alkol Denetimi” gerçekleşti. Jandarma trafik ekipleri yaptığı denetimler sonucunda bin 934 araç kontrol edildi, 28 araca 21 bin 723 TL idari para cezası uyguladı. 11 araç trafikten men edildi.HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu