Balıkesir'de Babama Gidemedim Çığlığı

Balıkesir’de Babama Gidemedim Çığlığı
Balıkesir’de Babalar Günü’nde mezarlık ziyareti yapmak isteyen bir vatandaş, toplu taşıma hizmeti verilmemesi nedeniyle babasının kabrini ziyaret edemediğini belirtti.
Halime Hatun isimli vatandaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Babalar Günü’ne özel bir otobüs düzenlemesi beklediğini ancak herhangi bir sefer bulamadığını ifade etti.
HER SAAT OLAMAZ MIYDI? BABAMA GİDEMEDİM!
Paylaşımında duygularını dile getiren Hatun, “Babalar Günü’nde Çınarlidere Mezarlığı’na otobüs yok! Bugüne jest yapılıp her saat olamaz mıydı? Babama gidemedim. Baba diye afiş yazmak kolay, baba bir hareket beklerdim,” ifadelerini kullandı.
Hatun’un paylaşımında yer alan fotoğrafta ise, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Baba” temalı kutlama afişi önünde çekilen bir özçekim yer alıyor. Vatandaşın üzgün yüz ifadesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkat çekici bulundu. Görselde, belediyeye ait 26C numaralı otobüs durağı da görülüyor.
Söz konusu paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken, bazı vatandaşlar da benzer sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi.
Nursima Akyürek