Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Bayram Günü Trafik Faciası

Balıkesir’de Bayram Günü Trafik Faciası

 

Kurban Bayramında özellikle kıyı kesimlerde yaşanan tatil yoğunluğu dikkat çekiyor. Ancak, bu talep yoğunluğu trafik kazalarının artışına da neden oluyor. Söz konusu artış, Balıkesir’de facia gibi bir kazanın daha yaşanmasına sebep oldu.

 

Önce Bariyere Çarptı Sonra Karşıya Geçti

İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir bölümünde gerçekleşen kazada, otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralanırken 3 kişi ise hayatını kaybetti. Facia gibi kaza İstanbul-İzmir Otobanı Batı gişeleri mevkide gerçekleşti. Otoyoldan İzmir yönüne giden Mehmet Ç. (26) idaresindeki 10 SJ 379 plakalı otomobil, Balıkesir Batı gişeleri kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Araç, ardından devrilerek karşı şeride geçti.

Balikesirde Bayram Gunu Trafik Faciasi 01

3 Kişi Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Araçta bulunan Tolunay Acar (24), Niyazi Dönmez (30), Berkay Deniz (24) olay yerinde yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Mehmet Ç. ile Serhat A.’nın (20) yaralı olarak kurtulduğu belirtiliyor. Kaza sonrası bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanan trafik, aracın kaldırılmasıyla normale döndü. Çevredeki vatandaşların bilgi vermesi üzerine bölgeye hızla sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekiplerinin gittiği ifade ediliyor.

Balikesirde Bayram Gunu Trafik Faciasi 02

Tatili Ayvalık’ta Sürdürmek İstemişler

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırılan yaralıların ise, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtiliyor. Hayatını kaybeden Acar, Dönmez, ve Deniz’in cenazeleri, Karesi Belediyesine ait araçla aynı hastanenin morguna gönderildi. Ardından ise bu gün, Susurluk ilçesine bağlı kırsal Ümiteli Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kazayı yapanların arkadaş olduğu ve Erdek’teki tatillerine Ayvalık’ta devam etmek üzere yola çıktıkları ifade ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu