Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Belediye Başkanından Skandal Görüntüler!

 

Balıkesir’de Belediye Başkanından Skandal Görüntüler!

 

Balıkesir’de koronavirüs salgınıyla mücadele kontrollü olarak yürütülürken, bir yandan da akıllara durgunluk veren görüntüler karşımıza çıkıyor.

 

Maskeli Tokalaşma Skandalı

Balıkesir’de virüsle mücadele kapsamında kontrollü sosyal hayat sürecini yaşadığımız bugünlerde, hala vaka artışları yaşanabiliyor. Sosyal mesafe-maske ve hijyen üçlüsü her fırsatta dile getiriliyor. Bu süreç içinde 65 yaş üstüne hizmet veren Vefa Gruplarına edilen temaslı ve mesafesiz teşekkürse, kafalarda soru işaretlerini ve ‘örnek İl miyiz?’ Sorusunu akıllara getiriyor.

Sağlık Bakanı Koca Görmesin

Erdek’in yeni Belediye Başkanı Hasan Yapakçı, Vefa Gruplarına teşekkür belgesi takdim etti. Teşekkür belgelerinin verilmesi sırasında, maskelerin takılı olup, mesafenin hiçe sayılması bir yana, Başkan Yapakçı’nın, her Vefa Grubu çalışanın elini tek tek sıkması ve fotoğraf çektirmesi skandal görüntülere sahne olurken “bu görüntüleri Sağlık Bakanı Koca Görmesin” dedirtti.

Her Akşam Camilerden Anonsta Ediliyor Ama

Kontrollü sosyal hayat sürecinde hala sık sık maske-mesafe-hijyen üçlüsü hatırlatmaları tüm illerde yapılıyor. Her akşam cami hoparlöründen verilen uyarı anonsları sürerken bir yandan da bazı zabıta araçlarından ve emniyet kanadından koronavirüsle mücadelenin sürdüğü ve kurallara riayet noktasında hassas olunması gerektiği dile getirilen anonslar yapılıyor. Geçirdiğimiz bu süreçte henüz yeni meclisten aldığı oyla başkan olan Hasan Yapakçı bu kuralları hiçe saydı. Yapakçı’nın teşekkürü ve belediyenin paylaşımı ise adeta pes dedirtti, gündem yarattı. Yapılan paylaşımda; “Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Yapakçı, Ülkemizin içinde bulunduğu Covid-19 ile mücadele çalışmaları kapsamında kurulan Belediyemiz Vefa Sosyal Destek Grubu personeline; Üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, kendilerine belge takdim etti.” denildi.

Semra Aman Akyürek’in haberi

BELEDİYE BAŞKANINDAN VEFA GRUBUNA MESAFESİZ TEŞEKKÜR GELİNCE ORTAYA BU GÖRÜNTÜLER ÇIKTI…

Erdek 3 Erdek 4 Erdek 5 Erdek 8

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu