Görüntülü HaberlerGündemTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Berber ve Kuaförler Hizmet İçi Eğitimde

Balıkesir’de Berber ve Kuaförler Hizmet İçi Eğitimde

 

Balıkesir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Demirer Oda üyeleri için “hizmet içi eğitim” programı düzenlediklerini söyledi. Demirer Balıkesir’de odaya kayıtlı üyelerin işlerini iyi yaptığını söyledi. Ayrıca tecrübe paylaşımının ince işçiliklerine değindiklerini açıkladı.

 

  1.  Oda Üyelerine Özel Tecrübe Paylaşımı

Balıkesir’de Oda tarafından hizmet içi eğitimler düzenli olarak yapılıyor. Pandemi döneminde ara verilen eğitimlerin süreci başladı. Üyelere özel, ‘meslekte ince işçilik’ detaylarının paylaşımları yapıldı. Başkan Demirer, “Keratin, topuz ve türban eğitimleri aldı. Üyelerim adına tecrübe paylaşımı ve tecrübenin artması adına bu eğitimi önemli buluyorum” dedi.

Kuaför

 

 2.Farklı Tasarımlar İnce İşçilikte Gizli

Uzun zamandan buyana odamızda pandemi nedeniyle eğitim içi hizmet yapmadık diyen Berberler Kuaförler Oda Başkanı İbrahim Demirer MERHABA’ya değerlendirme yaptı. Genellikle günümüzde tasarım çok önemli diyen Demirer türban tasarımının önemine dikkat çekti ve farklı yönleriyle tasarımın gerçekleştirildiğini üyelerin tecrübe paylaşımları yaptıklarına değindi.

Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Çalışma saatlerine ve belli bir maaşlı calılılmasını talep ediyorum sigorta yapmayan ama parayı fazla veren olabilir yada asgarî ücret sigortalı olması lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu