Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Bir Garip Olay! ‘’GİSELAYI KORUYAMADIK’’

Balıkesir’de Bir Garip Olay! ‘’GİSELAYI KORUYAMADIK’’

 

Balıkesir’de Alman Kadını Eski Erkek Arkadaşı Vurdu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Alman asıllı bir kadın, evinin önünde eski erkek arkadaşı tabanca ile vurdu. Kadını öldüren şahıs olay yerinden kaçıp aynı silahla evinde intihar etti.

 

Evinin Önünde Ateş Etti

Edinilen bilgiye göre, olay Edremit ilçesi Akçay Mahallesi 436. sokakta meydana geldi. Alman uyruklu 53 yaşındaki Gisela Uysalı, iddiaya göre eski erkek arkadaşı Süleyman K.  evinin önünde tabancayla vurdu.  Kısa sürede olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekipleri yetişti.

Savcılıktan Soruşturma

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gisela Uysal’ın öldüğü tespit edildi. Süleyman K. (66) ise olay yerinden uzaklaştıktan sonra kendi evinde aynı tabanca ile intihar etti. Konuyla ilgili jandarma ve polis, Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile soruşturma başlattı.

‘’Tehdit Aldığını Üzüldüğünü Biliyoruz, Giselayı Koruyamadık’’

Silahlı saldırıda ölen Gisela Uysal, Bursa Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Kadıköy Mezarlığına gitti. Uysal’ın yürüyüş arkadaşı Nez Sarı, “Resmen şoktu. İnanamadım. Böyle bir şey olamaz dedim. Ama tehdit aldığını, çok üzüldüğünü biliyoruz. Çok tatlı biriydi. Çok dikkat ediyordu. Korkuyordu, korktuğu başına geldi. Gisela’yı koruyamadık” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu