Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Boş Arsada Cinayet: 30 Yerinden Bıçaklanarak Öldü

Balıkesir’de Boş Arsada Cinayet: 30 Yerinden Bıçaklanarak Öldü

 

Balıkesir’in Edremit ilçesinde iki kişi arasında yaşanan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

 

Ayrıca, Akçay Mahallesi Ali İleri caddesinde yaşanan kavgada, bıçaklanan Keskin Yılmaz hayatını kaybetti. Ayrıca, Yılmaz’ın 30 yerinden bıçaklandığı ifade ediliyor.

Balikesirde Bos Arsada Cinayet 30 Yerinden Bicaklanarak Oldu 01

Edinilen bilgilere göre olay, saat 03.00 sularında Akçay mahallesinde ki boş bir arsada meydana geldi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.C.Ö’nün yanındaki tabancayı Yılmaz’a doğrulttuğu, ancak, silahının tutukluk yapması üzerine bıçakladığı iddia ediliyor.

Polis, Suç Aletlerini Muhafaza Altına Aldı

Yaralanan Keskin Yılmaz, Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne var ki, Yılmaz, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, katil zanlısı K.C.Ö’yü yakaladı. Polis, suç aletleri tabanca ve bıçağı ise muhafazaya aldı.

Bıçaklanarak hayatını kaybeden Keskin Yılmaz’ın, hastanede yoğun bakıma alınmadan önce şifaen isim verdiği belirtiliyor. Ayrıca, K.C.Ö’nün ilk ifadesinde, Yılmaz’ı kendisine karşı F.Ş, S.I. ve E.Ü’nün azmettirdiğini öne sürdüğü öğrenildi. Şüphelilerden K.C.Ö, E.Ü. ve F.Ş’yi gözaltına alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, S.I’yı da yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu