Balıkesir Merhaba Gazetesi

Balıkesir’de Çalınan 250 bin TL’lik ziynet Nazilli’de Ele Geçti

Balıkesir’de Çalınan 250 bin TL’lik ziynet Nazilli’de Ele Geçti
12 Haziran 2022 - 18:01

Balıkesir’de Çalınan 250 bin TL’lik ziynet Nazilli’de Ele Geçti

 

Polis, Balıkesir’de yeni evli çiftin evinden çalınan 250 bin TL değerinde altını ele geçirdi. 3 hırsız, Aydın’ın Nazilli ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonuyla yakayı ele verdi.

 

Şehir Dışına Kaçtılar

Olay, 8 Haziran günü Balıkesir’in Gömeç ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlar, Balıkesir’de yeni evlenen bir çiftin evine girdi. Burada da piyasa değeri yaklaşık 250 bin TL olan altın ve mücevherleri çaldı. Ardından ise hırsızlar kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları çalışma çerçevesinde, şüpheli şahısların şehir dışına kaçtıklarını belirledi.

Otobüs Durduruldu

İsimlerinin B.U., T.B. ve E.U. olduğu tespit edilen şüphelilerin kılık değiştirerek otobüsle Nazilli’ye geldiği bilgisini edinen Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Şüphelileri bulunduğu otobüsü takibe alan ekipler, otobüsü karayolu üzerine durdurdu.

Evli Çiftin Evinde Altınları Çaldılar

Otobüs içerisindeki 3 şüphelinin bagajlarında yapılan aramada Balıkesirli çiftin evinden çaldıkları altın ve mücevherleri ele geçirdi. Şüphelilerin yapılan sorgulamalarında daha önce çeşitli tarihlerde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları da tespit edilirken, gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Olaya ilgili soruşturma sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.