Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Çiftlik Evinde Zincirle Dövüp Parmaklarını Kestiler!

Balıkesir’de Çiftlik Evinde Zincirle Dövüp Parmaklarını Kestiler!

18 yaşındaki G.A’nın zincirle dövüldüğü belirlendi. Dahası bu kadarla da kalınmadı örgüt, genç kızın parmaklarını baltayla kesti. Bununla da yetinmeyen örgüt genç kızı sargılı elle çalışması için gazinoya gönderdi.

Genç Kızın İfadesi Kan Dondurdu
Balıkesir’in Edremit ilçesinde ‘Ejder Salih’ lakaplı Mehmet S.T’nın liderliğini yaptığı suç örgütü çökertildi. S.T tarafından kaçırılarak parmakları kesildiği ve günlerce işkenceye maruz kaldığı iddia edilen 18 yaşındaki G.A.’nın ifadesi kan dondurdu.

 

Polis Yol Kontrolünde Yakaladı
Ekipler gözaltındaki 15 şüpheliyi adliyeye sevk etti. Edremit ilçesinde esnafı haraca bağladıkları, ödemeyenleri kaçırarak işkence yaptıkları ileri sürülen bir grup polisin takibindeydi. Geçtiğimiz Eylül ayında 18 yaşındaki G.A. isimli genç kızın ve örgüt üyelerinin de bulunduğu araç Edremit’te polisin yaptığı yol kontrolleri sırasında durdu.

 

Balikesirde Kan Donduran Elektro Sok Cihazli Cinsel Iskence Emniyet Mudurlugunden Buyuk Operasyon 04 1

Örgüt Lideri “Unutamayacağın Bir Ders Vereceğiz ”Dedi
Paniğe kapılan örgüt üyeleri araçtan inerek kaçtı. G.A.’yı polis muhbiri olmakla suçlayan örgüt üyeleri gözlerini bağladıkları genç kızı, çiftlik evine götürüp zincirle dövüp, tecavüz ettiler. Aç ve susuz bırakılan ve yediği dayaklardan baygın düşen G.A.’ya “bizi hiç unutmayacağın bir ders vereceğiz” diyen örgüt lideri S.T iddiaya göre baltayla genç kızın parmaklarını kesti.

 

Balikesirde Kan Donduran Elektro Sok Cihazli Cinsel Iskence Emniyet Mudurlugunden Buyuk Operasyon 02 1

Semra Aman Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu