Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Covid-19 Protokolde de Görülmeye Başlandı

Balıkesir’de Covid-19 Protokolde de Görülmeye Başlandı

 

Ekim ayı ile birlikte Covid-19 yeni vaka sayısında yaşanan patlamadan etkilenenlerin sayısı artıyor. Balıkesir Milletvekili P. Mutlu Aydemir’den sonra Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’in de Covid- 19 testinin pozitif çıktığı belirtiliyor.

 

Başkan Şimşek’in Durumunun İyi Olduğu Belirtiliyor

Test sonucu pozitif çıkan Başkan Şimşek’in durumunun iyi olduğu ve evde karantinada dinlendiği ifade ediliyor. Balıkesir’de günlük yeni vaka sayılarının 300’ün üstüne çıktığını hatırlatan yetkililer, mecbur olmadıkça evden çıkılmamasını, açıklanan tedbirlere mutlaka uyulması çağrısını sürekli olarak tekrarlıyor. Başkan Turhan Şimşek’in eşi Nefise Şimşek’te 15.11.2020 01.34’te kendi sosyal medya hesabında yaptığı “Değerli dostlarımız sosyal medyadan her türlü iletişim araçlarından geçmiş olsun dileklerinde bulunan dualarını esirgemeyen sizler, iyi ki varsınız BAŞKANIMIZ gayet iyidir Elhamdülillah RABBİM cümlemizi korusun hepinize saygıyla teşekkür ediyoruz Allah razı olsun” şeklinde ki mesajla da, Başkanın sağlık durumunun iyi olduğunu teyit etti.

 

Vali Şıldak Sürekli Uyarı ve Çağrılar yapıyor

Geçtiğimiz gün Hastanelerde ki Yatak konusunda henüz bir sıkıntı olmadığını ancak sayıların yüksek olduğunu belirten Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, sürekli olarak durumun ciddiyetini belirterek vatandaşları uyarıyor ve alınan tedbirlerin uygulanması için çağrıda bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu