EtkinlikGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Balıkesir’de Dalış Meraklıları İçin Dalış Köyü Hizmete Girdi

Gömeç Dalış Köyü, Balıkesir’in Gömeç ilçesinde hizmete açıldı.

Balıkesir’de Dalış Meraklıları İçin Dalış Köyü Hizmete Girdi

Gömeç Dalış Köyü, Balıkesir’in Gömeç ilçesinde hizmete açıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gömeç Belediyesi, Burhaniye Ticaret Odası, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nin katkılarıyla inşa edilen tesis, Türkiye’nin en kapsamlı dalış merkezi olma özelliğini taşıyor.

Açılış törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gömeç Kaymakamı Mehmet Şirin Altay, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Ekrem Gökay Yüksel, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, milli sporcu Şahika Encümen, belgesel yapımcısı ve sunucu Savaş Karakaş, engelli dalış rekortmeni Ufuk Koçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta, Savaş Karakaş’ın yörede gerçekleştirdiği su altı çekimleri ve Şahika Encümen’in dalış rekoru görüntüleri büyük ilgi gördü. Sporcuların dalış anılarını paylaştığı etkinlikte, Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam da bir konuşma yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, Gömeç’in bu eseri kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yılmaz, sürdürülebilir projelerin önemine vurgu yaparak, tesisin bölgeye değer katacağını ve tanıtımına katkı sağlayacağını ifade etti

Balıkesir'De Dalış Meraklıları İçin Dalış Köyü Hizmete Girdi

Açılış töreninin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, emeği geçenlere hediyeler takdim etti. Ardından, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye cankurtaran ekiplerinin denizdeki gösterileri ve dalgıçların dev bayrak açma etkinliği izleyicileri heyecanlandırdı.

 

 

Haber: Bülten

“Sıradan Bir Kadın” Filmine Yoğun İlgi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu