Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Denetim İçin 4 Bin Kişi Sahada Olacak

Balıkesir’de Denetim İçin 4 Bin Kişi Sahada Olacak

Vali Hasan Şıldak Dinamik Denetim süreci hakkında bilgilendirme için toplantı düzenledi. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapan Şıldak, Balıkesir’de denetim İçin 4 Bin Kişi Sahada Olacağını belirtti.

Yeni Denetim Süreci Hakkında Bilgilendirdi

Vali Hasan Şıldak yerel yöneticiler ve meslek odalarının temsilcilerinin katıldığı bir toplantı düzenledi. Şıldak toplantıda, bir yıldır mücadele edilen koronavirüs pandemisine ve yeni bir döneme girildiğine işaret etti. Gelinen noktayı değerlendiren Şıldak, ‘Dinamik Denetim Süreci’ ile bir denetim seferberliği başlatıldığını da belirtti.

Valll

4 Bin Kişilik Ekip Sahada

Şıldak, denetimlerin İçişleri Bakanlığı’nın talimatında yer alan 14 maddelik genelge ışığında bu gün başladığını belirtti. Şıldak’ın toplantı esnasında katılımcılara ayrıca çeşitli bilgiler aktardığı da ifade ediliyor. Öte yandan Şıldak, Balıkesir’de 4 bin kişiden oluşan denetim ekiplerinin sahada olacağını da duyurdu.

Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı risk haritasında Balıkesir en Yüksek Riskli Bölgede yer alıyor. Vali Şıldak bir yandan vatandaşlar sürekli çağrıda bulunuyor. Ancak vaka sayılarında beklenen düşüş gerçekleşmiş değil. Şıldak, çağrılarla birlikte Denetim Seferberliği ilan ederek vakalarda düşüş sağlamayı hedefliyor.

Ilisik Denetim Haber

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu