Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Denetimle İlgili Gizli Ekipler Oluşturuldu

Balıkesir’de Denetimle İlgili Gizli Ekipler Oluşturuldu

 

Balıkesir’de Denetimle İlgili Gizli Ekipler Oluşturuldu. Balıkesir’in tüm ilçelerinde, yapılan denetimleri denetleyecek ve uygulamadaki eksikliklerin ortaya çıkarılması adına tespitlerde bulunulması için dört yeni ekip oluşturuldu.

 

Vali Şıldak Önceden Duyurmuştu

Geçtiğimiz hafta içinde Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, “Denetimleri denetleyecek 4 ayrı gizli ekip oluşturacağız” açıklamasında bulunmuştu. Bu gün, Valilikten yapılan açıklama ile söz konusu dört yeni ekibin oluşturulduğu, tüm ilçelerde denetim ve tespit yapacak olan bu ekiplerin eksiklikleri ortaya çıkararak müdahale edilmesi amaçlandığı belirtildi.

Tarafımızdan Alınan Tedbirler Tek Başın Yeterli Değil

Valilikten yapılan açıklamada ayrıca, vaka sayılarındaki hızlı yükseliş, yatan hasta ve yoğun bakımdaki hasta sayılarında ki artışa işaret edilerek “tarafımızdan alınan tedbirlerin tek başına yeterli olmadığı, bunların tam anlamıyla bütün vatandaşlarımızca uygulanmasının zorunlu hale geldiği anlaşılmaktadır. Balıkesir halkının sabır ve hassasiyet içinde vereceği güçlü destek bu mücadelede büyük paya sahip olacaktır. Bu bilgiler ışığında hemşerilerimizi bir kez daha tedbirleri eksik şekilde uygulamaya davet ediyoruz” dendi.

Haber: Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu