GündemEğitim

BALIKESİR’DE EĞİTİMİN YENİ ADRESİ ‘BİLNET’

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası olan Bilnet Okulları’nın Balıkesir Yerleşkesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında kapılarını öğrencilere açmaya hazırlanıyor. Anaokulundan liseye kadar her kademede eğitim verecek olan Bilnet Okulları’nın lansman Toplantısı yoğun bir katılımla Avlu’da gerçekleşti.

Bilnet Okulları, Balıkesir Yerleşkesi Küçükbostancı Mahallesi Altıeylül’de bulunan yerleşkesinde eğitim-öğretim vermeye başlıyor. Okul tanıtımı ve eğitim vizyonuyla ilgili Avlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Lansman Toplantısı’nda Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, Bilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar ve Bilnet Okulları Balıkesir Yerleşkesi Kurucusu Erdoğan Dönmez, eğitim kurumu hakkında bilgiler verdiler. Bilfen Şirketler Grubu’nun bilgi birikimi ve başarısını referans alarak kurduklarını ve bu yeni okul markasıyla da eğitim hayatında Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmayı hedeflediklerini söyledi. Bilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı evrensel düşünebilen yeni nesiller yetiştireceklerini dile getirdi.

DÖNMEZ ‘‘ÖNCELİĞİMİZ YAVRULARIMIZ’’

Bilnet Okulları Balıkesir Yerleşkesi Kurucusu Erdoğan Dönmez, açılış konuşmasında; ‘‘32 yıldır eğitimin içerisinde bulunan bir eğitimci olarak önceliğim her zaman yavrularımız olmak üzere Balıkesir’e eğitim konusunda katkıda bulunduğuma inanıyorum. 2019 – 2020 Eğitim-Öğretim Yılında eğitim-öğretime merhaba diyecek Bilnet Okulları Balıkesir yerleşkesi ile ilimiz bundan böyle çocuğumuzun eğitim hayatına daha güvenle bakacağı bir eğitim yerleşkesine sahip oluyor’’ ifadelerini kullandı.

TATAR ‘‘DÜNYA VATANDAŞLARI YETİŞTİRECEĞİZ’’

Bilnet Okullarında eğitimi 12 aya yaydıklarını belirten Bilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar, ‘‘Milli Eğitim Bakanlığımızın bize verdiği müfredata sadık kalarak yıl boyunca hafta sonu 5-8.sınıf öğrencilerimize akademik kurs ve etütler; 1-4.sınıf öğrencilerimize İngilizce, sanat, spor ve bilişim kulüp etkinlikleri düzenliyoruz. Bu farkındalıkla birlikte, dünya vatandaşı yetiştirme vizyonuyla hareket ediyor, tüm stratejimizi bu bakış açısıyla belirliyoruz’’ dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu