Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Emekli Müdürün Eski Araba Tutkusu

Balıkesir’de Emekli Müdürün Eski Araba Tutkusu

Burhaniye ilçesinde, Adliye Yazı İşleri Müdürlüğünden Emekli Ethem Zeybek’in, eski otomobil tutkusu görenleri şaşırtıyor. 1976 model Murat 124 otomobil kullanan Zeybek, otomobili ile her yere gittiğini söyledi.

Burhaniye de, Ayvalık Adliyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden emekli olan 55 yaşındaki Ethem Zeybek, çocukluğundan beri eski otomobillere olan tutkusu yüzünden, 1976 model otomobil satın aldı. Otomobiline gözü gibi baktığını anlatan Zeybek, en ufak arızasında sanayiye gittiğini söyledi.

Eski arabaları sevdiğini anlatan Ethem Zeybek, “ Bu 76 model Murat 124. Zamanında bunlardan kullandık. Şu anda da merakım olduğundan dolayı eski arabaları seviyorum. Klasik arabaları seviyorum. Önce bende 65 Belayir vardı. Onu bir süre kullandım. Şimdi bu bende. Bunu satmayı düşünmüyorum. Meraklıları var. Çok temiz olduğu için satarmısın diye soran çok oluyor. Ama, satmayı düşünmüyorum. Benim başka arabamda var. Ama, bunu daha fazla kullanıyorum. Bu 45 yaşındaki arabamla daha fazla ilgileniyorum. En ufak bir yeri tak dese, hemen sanayiye giderim. Nerden ses geliyor. Hatası nerde. Bir arıza var mı daha iyi ilgilenirim. Neticede eski araba. Ben, buna bakmak zorundayım. İyi bakmalıyım ki, uzun süre binebileyim” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu