Balıkesir'de Engelsiz Düşler Şiirle Hayat Bulacak
Balıkesir’de “Renklerin Sesi” Şiir Dinletisi Düzenleniyor

Balıkesir’de Engelsiz Düşler Şiirle Hayat Bulacak
Balıkesir’de anlamlı bir etkinlik sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. TSD Engelsiz Düşler tarafından düzenlenen “Renklerin Sesi” Şiir Dinletisi, 14 Ocak Salı günü saat 20.00’de Salih Tozan Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül Belediyesi, Karesi Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Konservatuvarı’nın destekleriyle hayata geçirilen bu özel gecede, sanatın engel tanımayan gücü vurgulanacak.

Şiirle Engelsiz Bir Yolculuk
Şiir severleri bir araya getirecek etkinlik, engelli bireylerin sanatsal üretimlerine dikkat çekmeyi ve toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Katılımcılar, duyguların ve renklerin şiirle harmanlandığı bu özel akşamda, unutulmaz bir deneyim yaşayacak.
Sanatın birleştirici gücünü hissetmek isteyen herkesin davetli olduğu etkinlik, Balıkesir’de kültürel ve sanatsal faaliyetlere olan ilgiyi artırmayı hedefliyor.

Haber Merkezi
Genç Atletler Şampiyona İçin Yarışacak