Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Evi Fuhuş Yuvasına Çeviren Şahıs Yakalandı

Balıkesir’de Evi Fuhuş Yuvasına Çeviren Şahıs Yakalandı

 

Balıkesir Edremit İlçesine bağlı Akçay mahallesinde bir evi fuhuş yuvasına çeviren şahsı yakalayan Emniyet birimleri, suçla başarılı bir şekilde mücadeleye devam ediyor.

 

İhbar ile Takibe Başlanmış

Balıkesir’in sahil kentlerinden biri olan Edremit ilçesine bağlı Akçay Mahallesinde Fuhuş yaptırıldığına dair ihbarları değerlendirerek adresi takibe alan ekipler, adrese farklı kişilerin girip kısa süre içinde çıktığı tespit etti.

Telefonla İrtibat Kuruluyor

Aynı gün içerisinde, farklı zaman aralıklarında belirtilen ikametten ayrılan dört bilgi sahibinin alınan ifadelerinde, ismini B.G. isimli bir şahısla telefonla irtibat kurarak şahsın kendilerini çağırdığını ve ikamete girdikten sonra cinsel birliktelik için 150 TL karşılığında anlaştıklarını parayı elden B.G. isimli şahsa verdikleri bilgisini paylaştı.

Fuhus 2

 

Takiptekilerin Bilgisi İle Operasyon Başlatıldı

 

Parayı ödeyip aynı ikamette farklı odada bulunan yabancı uyruklu bayanla, cinsel birliktelik yaşadıklarını beyan eden 4 bilgi sahibinin ifadeleri sonrasında, ikamette arama kararı talimatı alındı.  Yapılan aramada, ikamette aracılık yapan Şüpheli B.G. isimli şahıs, içeriye fuhuş için giren M.A. ve Yabancı uyruklu Mağdur M.B. isimli şahıslar yakalandı.

Para ve Malzemelere El Kondu

İkamette Yapılan aramada, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 1770 TL ve 25 Gürcistan Lari’si, görüşmelerin yapıldığı 5 adet telefon ve hesap amaçlı tutulduğu tahmin edilen 2 adet defter, Fuhuşta kullanıldığı değerlendirilen malzemelere el konuldu. Bahse konu mağdur M.B vize süresinin dolması ile ilgili sınır dışı işlemleri için il göç idaresiyle iş ve işlemlere başlandığı ve Şüpheli B.G.’nin mevcutlu olarak Adliyeye Sevk Edilmek üzere gözaltına alındığı belirtiliyor.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Körfezde fuhuşun tavan yaptıgını herkez biliyor acil olarak chp ve hdp ye rağmen zina yasası çıkmalı bizler fahişelerle beraber degil namuslu insanlarla ayni apartmanda yaşamak istiyoruz bu çıkması gereken yasada sadece kadın degil erkekte ayni cezaya çarptırilmalı bu kadın bu suçu tek başına işlemiyorki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu