Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Genç Adamın Şüpheli Ölümüne 2 Gözaltı

Balıkesir’de Genç Adamın Şüpheli Ölümüne 2 Gözaltı

 

Ayvalık ilçesinde arkadaşlarıyla gece alkol aldıktan sonra kavga ettiği iddia edilen şahıs, sabah fenalaşınca kaldırıldığı hastanede öldü. Polis ekipleri, şüpheli ölüm olayıyla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

 

Olay, Ayvalık’a bağlı Pateriça mevkiinde geçtiğimiz perşembe akşamı gerçekleşti. İddiaya göre, Murat Uzun (36) araçla ve iki arkadaşı ile birlikte sahil kenarına geldi. Burada, otomobil içerisinde 2 arkadaşı ile birlikte alkol almaya başladı. Ancak, bir süre sonra, Murat Uzun, alkolün de etkisiyle tartıştığı arkadaşı M.C.E. ile kavgaya tutuştu. Bununla birlikte olay yerinde kısa süreli bir arbede meydana geldi.

Kavganın Ertesi Günü Fenalaştı

Kavganın yatışması üzerine Murat Uzun evine gelerek uyudu. Ancak, sabah uyandığında kendini iyi hissetmediği için Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Murat Uzun, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ayvalık’ta saat ve çakmak tamiri yaparak geçimini sağlayan ve bekâr olduğu öğrenilen Uzun’un cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, Murat’ın arkadaşları M.C.E. ve M.D.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu