Gündemİlçe HaberleriSpor

Balıkesir’de Genç Sporcuların Performansı Göz Kamaştırdı

Türk Devletleri Teşkilatı bünyesindeki üye ülkeler arasında Masa Tenisi Federasyonları iş birliğini güçlendirmek için düzenlenen Masa Tenisi Kampı ve Şampiyonası sona erdi.

Balıkesir’de Genç Sporcuların Performansı Göz Kamaştırdı

Balıkesir’de, Türk Devletleri Teşkilatı bünyesindeki üye ülkeler arasında Masa Tenisi Federasyonları iş birliğini güçlendirmek ve genç sporcuların performans gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla U15 kategorisinde düzenlenen Masa Tenisi Kampı ve Şampiyonası sona erdi. Şampiyona, 11-15 Nisan tarihleri arasında Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Balıkesir'De Genç Sporcuların Performansı Göz Kamaştırdı
Balıkesir’De Genç Sporcuların Performansı Göz Kamaştırdı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Masa Tenisi Federasyon Başkanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından koordine edilen organizasyona, Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan ve KKTC olmak üzere toplam 7 ülke takımı katıldı.

Müsabakaların ardından erkekler kategorisinde Türkiye birinci, Türkmenistan ikinci ve Kazakistan üçüncü olurken, kızlar kategorisinde ise birinciliği Kazakistan, ikinciliği Türkiye, üçüncülüğü Azerbaycan ve dördüncülüğü Özbekistan elde etti.

Balıkesir'De Genç Sporcuların Performansı Göz Kamaştırdı
Şampiyona, 11-15 Nisan Tarihleri Arasında Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu’Nda Gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, organizasyonun bölgesel iş birliğini teşvik etmek ve genç sporcuların yeteneklerini sergilemelerine olanak sağlamak açısından önemli bir adım olduğunu belirtti. Özalp, ayrıca organizasyonun düzenlenmesine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür ederek, katılan tüm ülkeleri ve sporcuları tebrik etti ve başarılar diledi.

 

 

İHA

Bandırmalı Sporcu Türkiye’yi Temsil Edecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu