GündemEğitim

Balıkesir’de Gündem Taşımalı Eğitim

Balıkesir’de Gündem Taşımalı Eğitim

 

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız; taşımalı eğitim uygulamasında karşılaşılan problemler ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

 

Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak Balıkesir İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak, taşımalı eğitim uygulaması ve ilde yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe millî eğitim müdürleri ve birim amirleri ile bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ın sunumları ile başlayan toplantıda; taşımalı eğitim uygulamasında karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. İlçe milli eğitim müdürleri ve birim amirlerini tek tek dinleyerek notlar alan Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak: “Bizler için gerçekten çok verimli bir toplantı oldu. Değerli katkıları için İl Millî Eğitim Müdürümüze ve siz kıymetli ilçe müdürlerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Balıkesir Öğretmenevinde yapılan toplantıya Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Bünyamin Susar ve Hüseyin Burak Fettahoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, 20 ilçenin millî eğitim müdürleri ile taşımalı eğitimden sorumlu birim amirleri katıldı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu