Balıkesir’de Gündüz Vakti Cinayet!

Balıkesir’in Karesi ilçesinde, aralarındaki husumet ölümle sonuçlanan iki kişinin kavgası kanlı bitti.

Balıkesir’de Gündüz Vakti Cinayet!

Balıkesir’de Gündüz Vakti Cinayet!

Balıkesir’de silah sesleri yankılandı. Aralarında husumet bulunan iki kişi arasındaki hesaplaşma, ölümle sonuçlandı.

Balıkesir’in Karesi ilçesinde silahlı saldırı yaşandı. Aralarında husumet olduğu iddia edilen iki kişi arasında çıkan olay, 57 yaşındaki Recep Ö.’nün hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Silahlı Saldırı Yeniyol Caddesi’nde Gerçekleşti

Olay, saat 15.00 sularında Karesi ilçesi Yeniyol Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz açıklanmayan bir kişi, aralarında uzun süredir husumet bulunan Recep Ö. ile karşılaştı. Çıkan tartışmanın ardından saldırgan, önce Recep Ö.’yü başından vurdu; ardından iki el daha ateş ederek ağır yaraladı. Ağır yaralı olarak yere yığılan Recep Ö., olay yerinde hayatını kaybetti.

Balıkesir’de Gündüz Vakti Cinayet!

Polis Ekipleri Kaçan Şüpheliyi Arıyor

Olayın ardından saldırgan hızla olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın yaşandığı bölge güvenlik şeridiyle kapatılırken, ekipler delil toplama çalışmalarına başladı. Şüphelinin yakalanması için Balıkesir genelinde geniş çaplı bir arama operasyonu sürüyor.

Haber: İHA

Ekinlik Adası’nda 2 Kişiye Tıbbi Tahliye Yapıldı

Karesi balıkesir polis inceleme cinayet arama husumet şüpheli silahlı saldırı Yeniyol Caddesi Recep Ö.