Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Hafta Sonu Kısıtlamasında Değişiklik Olacak mı?

Balıkesir’de Hafta Sonu Kısıtlamasında Değişiklik Olacak mı?

 

Balıkesir’de bu hafta sonu uygulanacak kısıtlama ile ilgili gelişmeler, vatandaşlar tarafından yakın takip ediliyor.

 

Tam Kısıtlama Olacak mı?

Kulislerde bu Hafta sonu, kısıtlamanın geçtiğimiz hafta sonu olduğu gibi belli saatleri kapsayacağına kesin gözü ile bakılırken, 26 Kasım Perşembe günü akşam saatlerinde Hafta sonu kısıtlamasının tam bir kısıtlamaya dönüşebileceği ifade ediliyor.

Bilim Kurulu Üyesi Özlü “Yeni Tedbirler Gelebilir”

Kısıtlamaların artırılıp arttırılmayacağına dair yaşanan bir diğer gelişme ise, Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’nün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bilim Kurulu ile yaptığı toplantı öncesinde A Haber’e yaptığı konuşma oldu. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, yeni tedbirlerin işaretini vererek, “Başarılı olamazsak sıkı tedbirler gelebilir” dedi.

 

İşte A Haber canlı yayınına bağlanan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü’nün açıklamasında öne çıkanlar;

 

Yaziya Eklenecek Kisitlama

Artışlar 7-14 Gün Önceki Durumu Yansıtıyor:

“Maalesef artışlar devam ediyor. Bundan 1 hafta-14 gün önceki durumları yansıtıyor. Henüz daha son kısıtlamaların etkisinin görüleceği zamana yeni yeni gireceğiz. Bu artışlar beklenen bir durum. Bu artışlar olduğu için bu tedbirler geldi. Üzücü ama şaşırtıcı değil.”

Tevfikkk

Kısıtlamalarda Olası Değişik ve Tarihe İşaret:

“Bu artışlar bu tedbirlerin ne kadar lüzumlu olduğunu gösteriyor. Muhtemelen önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren duraklama ve düşüş başlayabilir. Umarım bunu başarırız. Başaramazsak daha sıkı tedbirlere ihtiyaç duyulabilir. Ben böyle olmasını hem istemiyorum hem de olmaz diye umut ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu