Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Hafta Sonu Kısıtlamasında Yürüyüş Mesafesi Detayı

Balıkesir’de Hafta Sonu Kısıtlamasında Yürüyüş Mesafesi Detayı

 

Dikkat! Hafta Sonu Kısıtlamasında yürüyüş mesafesinde ki fırın, bakkal, manav, market, kasap ve kuruyemişlerden 10.00-17.00 saatleri arasında zorunlu ihtiyaçların karşılanması ile sınırlı olmak kaydı, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı olmamak kaydı ve araç kullanmama şartı ile gidip gelinebilecek.  Aynı saatlerde online sipariş ile evlere/adrese servis yapılabilecek.

 

Ekmek Firini

65 Yaş Üstüne ve 20 Yaş Altına Hafta Sonu Tam Kısıtlama

Hafta içi 65 Yaş üstü için 10.00-13.00 saatleri, 20 Yaş altı vatandaşların için 13.00-16.00 saatlerinde tanınan sokağa çıkma serbestliği hafta sonu her iki grup içinde geçerli olmayacak.

Lokanta-Restoranların Tarzı İşyerlerinin Hizmet Saatleri

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Cumartesi ve Pazar günü Lokanta ve Restoran tarzı işyerleri sadece 10.00 ile 20.00 saatleri arasında paket servis hizmeti verebilirken, Hafta içi gel-al ve paket Servis 10.00-20.00 saatleri arasında, telefonla ya da online sipariş yoluyla paket servis 20.00-24.00 saatleri arasında yapılabilecek.

Paket Satis

İçişleri Bakanlığından 5 Maddelik Soru Cevap

Öte yandan İçişleri bakanlığı Covid-19 salgını ve artan vaka, hasta sayısını azaltmak için yayınlanan genelgede yer alan kısıtlamalara dair bazı sorulara dair 5 maddelik soru-cevap yayınladı.

 

İçişleri Bakanlığının yayınladığı soru-cevap için burayı tıklayabilirsiniz…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu