Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Hafta Sonu Yasak Mı Vardı?

Balıkesir’de Hafta Sonu Yasak Mı Vardı?

 

Balıkesir’de hafta sonu kısıtlamasında ortaya çıkan balıkçılara Rağbet görüntüleri, “Kısıtlama mı Var” sorusunu gündeme getirdi. Tüm ülkede olduğu gibi Balıkesir’de de uygulanan Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında zaman zaman ilginç görüntüler ortaya çıkıyor.

 

Sadece Yaya Olarak ve Yakın Mesafe Olacaktı Ama!

Geçtiğimiz hafta içinde Balıkesir Valiliği tarafından duyurulan İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Hafta sonu kısıtlamalarında, 10.00-17.00 arasında açık olabilecek yerlere Balıkçı esnafı da eklenmişti. Açıklanan bir başka karar ise, vatandaşların bu alışverişi yapmak için yaya olarak ve konutlarına yakın mesafede işyerlerinden acil ihtiyaçlarını giderebileceğine dair idi.

Kisitlama Mi Var

Kısıtlama Kararına Rağmen Hiçbir Görevli Ortada Yok

Balıkçı Esnafına gösterilen rağbet ve birçok vatandaşın araçları ile Balık pazarına gelip alış veriş yapması dikkat çekerken, bir diğer dikkat çekici görüntü, Fotoğrafını yayınladığımız görüntülerde de görüldüğü gibi, ortaya çıkan yoğunluğa ve Kısıtlama Kararına rağmen hiçbir görevlinin ortada olmaması adeta “Kısıtlama mı Var?” dedirtti.

Haber: Nursima Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bir bakıma doğru söylüyorsunuz Balıkesir’de denetim mekanizması işlemiyor alınan kararları kimse takmıyor valilikte buna bir önlem almıyor.ben esnafım gördüklerim bana yeter yazıklar olsun bu sorumsuz insanlara ve bunları engellemeyen valilik birimlerine söylenecek söz yok tşk ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu