Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Huzur Operasyonları Aralıksız Sürüyor

Balıkesir’de Huzur Operasyonları Aralıksız Sürüyor

 

Balıkesir’de suçla mücadele eden güvenlik güçleri, operasyonları aralıksız sürdürüyor. Son olarak, Jandarma asayiş ve trafik ekipleri il genelinde bir çalışma yürüttü. Ayrıca, Jandarma ekipleri yürüttüğü “Huzur” operasyonunda farklı suçlardan aranan 17 şahsı yakaladı.

 

Vali Şıldak’ın Özel Hassasiyeti 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, özellikle turizme ve hasat mevsimine bağlı trafik artışı konusunda hassas davranıyor. Vali Şıldak’ın öncülük ettiği emniyet güçleri,  aynı zamanda asayiş ve suçla mücadele konusunda da hassas davranıyor. Bu hassasiyetle Balıkesir’de huzuru sağlamak için operasyonlar aralıksız sürüyor.

Balikesirde Huzur Operasyonlari Araliksiz Suruyor 01

Kaza Artışlarına Sebebiyet Veren Durumlara Odaklanıyor

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Gönen, Karesi ve Marmara ilçelerinde yaptığı çalışmalarda farklı suçlardan 17 şahsı yakalarken, 1 adet bıçağı da ele geçirdi. Öte yandan emniyet güçleri, Kaza Artışlarına Sebebiyet Veren Durumlara Odaklanıyor. Bu kapsamda, karayollarında yük taşımacılığı yapan araçların karıştığı trafik kazalarında artışı dikkate alarak, denetim yaptı.

Balikesirde Huzur Operasyonlari Araliksiz Suruyor 02

Bölgede Yoğun Olan Traktörler İçin Özel Denetim

Jandarma ekipleri, hasat mevsimi yaşanan traktör kazalarını da dikkate alarak, “Traktör/ROPS Denetimi” düzenledi. Ekipler, söz konusu çalışmalarda bin 139 aracı denetledi. Ayrıca, bu denetimler sonucunda, yaptığı denetimler sonucunda, 51 araca 45 bin 295 TL idari para cezası uyguladı ve 29 aracı trafikten men etti.

Haber: Serap Tetik Acar

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu