Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Huzur Operasyonu

Balıkesir’de Huzur Operasyonu

Balıkesir’de jandarma ve polis ekiplerinin il genelinde yaptıkları huzur operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 12 şahsı jandarma ekipleri gözaltına alınırken, narkotik polislerinin yaptıkları uyuşturucu operasyonlarında da 6 şahıs gözaltına alındılar.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Ayvalık, Balya, Bandırma. Çeşitli suçlardan aranan 12 şahıs gözaltına alındılar. 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet tabanca ele geçirdiler.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 01.07.2021 tarihlerinde Balıkesir İl Merkezi, Edremit ve Susurluk İlçelerinde yapılan 5 ayrı çalışmada, ayrıca 6 şüpheli şahıs yakalandılar. Olaylarla ilgili yapılan aramalarda; 16 adet sentetik ecza hap, 5 gram metamfetamin, 5,97 gram esrar, 4 gram reçine esrar, 7,68 gram sentetik kannabinoid ve ayrıca 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ele geçirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu