GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir’de ‘Huzur’ Operasyonu

Balıkesir’de ‘Huzur’ Operasyonu

 

Balıkesir’de polis ve jandarma ekipleri il genelinde asayiş ve uyuşturucu operasyonu yaptı. Operasyonda çeşitli suçlardan aranan 38 şahıs gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 7 şahıs tutuklandı. Narkotik polis ekiplerinin il genelinde yaptıkları uyuşturucu operasyonlarında ise 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

 

7 Tutuklama Kararı Çıktı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye ve Edremit İlçelerinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 20 şahıs gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 7 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait 2 adet kartuş ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Ruhsatsız Tabanca ve Fişek Ele Geçirildi

Jandarma Komutanlığı ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Gönen, Karesi ve Susurluk ilçelerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; çeşitli suçlardan aranan 18 aranan şahıs yakalandı. 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Uyuşturucu İle  Etkin Mücadele Yürütülüyor

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak İl Merkezi ve Edremit İlçesinde yapılan 7 çalışmada, 10 şahıs yakalandı. Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli makamlara sevk edilen 1 şahıs tutuklandı. 9 şahıs ise haklarında yapılan adli işlemler neticesi serbest kaldı. Olaylarla ilgili yapılan aramalarda; bin 127 adet sentetik ecza hap, 41,49 gram metamfetamin, 2 adet ecstasy, 1,47 gram esrar, 0,42 gram Afgan sakızı, 4 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat ele geçirildi. Haber: Kamil Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu