Özel Haberlerİlçe Haberleri

Balıkesir’de İftar Menüsü 250TL’den Başlıyor

Balıkesir’de Ramazan ayının gelmesiyle birlikte İftar Menüleri de çeşit çeşit hazırlandı. Lokantada yemekleri inceleyen müşteriler arasında Hasan Eriş, “Eskiden misafirlerimizi evlerimizde ağırlardık. Ancak durum ve şartlar değişti. Artık misafirleri restorant veya lokantalarda da ağırlıyoruz” dedi.

Balıkesir’de İftar Menüsü 250TL’den Başlıyor

Balikesirde Iftar Menusu 250Tlden Basliyor 1

Ramazanda Yudum Yudum Bereket

Hurma ve zeytinin eksik olmadığı sofralarda Yudum Lokantası da en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ediyor. Hasan Eriş, Ramazan bereketi ile geldi. Bu yıl ki iftar menü fiyatlarını günümüz şartlarında uygun buldum. Özellikle geleneklerimizi yansıtan ve Balıkesir’e özgü lezzetlerinde olduğu sofralar da oruç açıyor olmak tabii ki güzel bir şey” dedi.

Balikesirde Iftar Menusu 250Tlden Basliyor 2

Çalışan Kadınlar Evde Yemek Yapamıyor

Balıkesir’de ev hanımları evde iftar yemeği hazırlamak için fırsat buluyor ancak çalışan aileler için bu pek mümkün olmuyor. Bu konuda Balıkesir’de özellikle iftarını lokantada açan çalışanlar ve hatta misafiri gelecekleri lokantaya götürenler çok. Haliyle hem lezzet hem de uygun fiyat menüleri tercih ediliyor.

Balikesirde Iftar Menusu 250Tlden Basliyor 3

Yöresel Yemek Çeşitleri de Sunuluyor

Ramazan ayı boyunca Balıkesir’deki lokantalar, geleneksel iftar sofralarını özenle hazırlanmış menüler ile vatandaşların ilgisine sunuyorlar. Bu menüler, yöresel lezzetlerden Ramazan ayını yansıtan tatlara kadar zengin çeşitlilikleriyle müşterilere hizmette bulunuyor. İftar menü fiyatları 250 ile 300 TL arasında değişiklik gösteriyor. Ezan saatine yakın lokantalarda boş yer bulmak pek mümkün olmuyor bu nedenle rezervasyon yaptırmak önem taşıyor.

Haber: Alper Çobanoğlu

Balıkesir’in Sakarya Mahallesi’nde İmece Usulü İftar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu