Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de İlçe ve Köy Yolları Kapandı

Balıkesir’de İlçe ve Köy Yolları Kapandı

 

Balıkesir’de yoğun kar yağışı ve tipi etkili olmaya devam ediyor. Dün gece itibari ile tüm Balıkesir’de etkisini arttıran tipi nedeniyle tüm ilçe yollarında zaman zaman kapanmalar oluyor.

 

Yol Kapanma

Balıkesir-İstanbul- İzmir Karayolunda Kapanmalar Var

Yoğun kar ve tipi aynı zamanda Balıkesir-İstanbul- İzmir Karayolunda Kapanmalara da neden oluyor. Balıkesir Valiliğinin koordinesinde sürdürülen yol açma çalışmaları sürüyor. Fakat yoğun çalışmalara rağmen, yoğun kar yağışı ve tipi tekrar kapanmaya neden oluyor. An itibari ile Balıkesir –İstanbul istikametinde ki Susurluk yolunda ağır taşıtlara izin verilmiyor.

Agir Tasitlar

Yoğun tipi nedeniyle aralıklarla kapanan 20 ilçe yolunda, an itibari ile kontrollü geçiş var. Yoğun tipi ayrıca köy yolarının da kapanmasına neden olmuş durumda. 270 köy yolunun merkezdeki iki ilçeden Altıeylül’de 37, Karesi’de 43 mahalle yolu ulaşıma kapandı.

Koy Yollari Kapandi

Diğer ilçelerden Balya’da 44, Gönen’de 15, Havran’da 9, İvrindi’de 47, Kepsut’ta 13, Savaştepe’de 41, Sındırgı’da 7 ve Susurluk’ta 14 mahalle yolunda da ulaşım sağlanamıyor. Kapanan 270 yolun açılması için ekipler yoğun mesai harcıyor.

İl ve ilçe yollarında Karayolları, mahalle yollarında da Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri çalışmalarına devam ediyor.

Iliskili Kar Haberi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu