Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de İlk Evim Kurası

Balıkesir’de İlk Evim Kurası 26 Nisan’da çekilecek. Bin 520 konuta yer verilen Balıkesir’de kura heyecanı yaşanmaya başladı. Hak sahipleri İlk Evim İlk İşyerin Projesi ile konut sahibi olacak. Kuralar 55 il’ de ayrı ayrı çekiliş olacak.

 

 

“İlk Evim Arsa”

İlgili Makaleler

Kuralar 55 ilde 39 bin 380 hak sahibi için kura çekimleri olacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “İlk İş Yerim” projesi üçüncü etap kura çekimlerini gerçekleştirecek. “İlk İş Yerim” proje isimli kuralar ise 7-28 Nisan tarihleri arasında başlayacak. 5 ilde ve “İlk Evim Arsa” kuraları da 10-28 Nisan tarihleri arasında 55 ilde gerçekleşecek.

 

Is Yerim

Böylece Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, afet bölgelerindeki geçici, kalıcı konut çalışmalarını sürdürüyor. Bununla birlikte Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralarına devam ediyor.

Ayrıca “İlk İş Yerim” projesi üçüncü etap kura çekimleri 7 ila 28 Nisan tarihleri arasında olacak. Buna göre 7 Nisan’da 5 ilde ve ilçede toplam bin 621 hak sahibi için kura çekimleri gerçekleşecek “İlk Evim Arsa” için de 10-28 Nisan tarihleri arasında içerisinde 6 Şubat depreminden etkilenen bazı afet kentlerinin de bulunduğu toplam 55 ildeki 39 bin 380 hak sahibi için kuralar noter huzurunda kura çekimleri gerçekleşecek.

…Balıkesir’de İlk Evim Kurası….

Haber: Serap Acar

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu