Balıkesir'de Jandarma'dan 33 Şüpheliye Suç Üstü!

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede başarılı bir hafta geçirdi

Balıkesir'de Jandarma'dan 33 Şüpheliye Suç Üstü!

Balıkesir’de Jandarma’dan 33 Şüpheliye Suç Üstü!

Uyuşturucu, sahte zeytinyağı ve kaçak makaron ele geçirildi

9 İlçede Kaçakçılık Operasyonu: 33 Şüpheli Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, 25 Kasım – 1 Aralık 2024 tarihleri arasında Altıeylül, Ayvalık, Edremit, Gömeç, Havran, İvrindi, Karesi, Manyas ve Savaştepe ilçelerinde yürüttüğü kaçakçılık ve organize suç operasyonlarında 27 olaya müdahale ettiğini bildirdi. İstihbari çalışmalar sonucunda belirlenen 33 şüpheliye ait ev ve araçlarda yapılan aramalarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Ele Geçirilen Malzemeler

Operasyonlar sonucunda, 3.328 adet sentetik uyuşturucu hap, 16 gram metamfetamin, 5 gram kenevir tohumu, 4 gram esrar, 3 gram eroin, 100 litre sahte zeytinyağı, 25.040 makaron, 1 adet tabanca, 1 av tüfeği ve 47.250 TL suçtan elde edilen gelir ele geçirildi. Ayrıca, eski eser niteliği taşıyan bir obje ve uyuşturucu kullanma aparatları da bulundu.

Adli İşlem Başlatıldı

Kaçakçılık ve organize suçlara karışan 33 şüpheli, gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı. Jandarma ekipleri, kamu düzeni ve emniyetin sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Balıkesir’de Bir Haftada 330 Şüpheliye Adli İşlem Uygulandı

Bülten

uyuşturucu operasyon kaçakçılık şüpheli balıkesir jandarma organize suç sahte zeytinyağı adli işlem