Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Jandarma’dan Kaçak Kazı ve Tütün Mamül’ü Operasyonu

Balıkesir’de Jandarma’dan Kaçak Kazı ve Tütün Mamül’ü Operasyonu

Balıkesir’in, İvrindi ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandılar. Balya ilçesinde de kaçak sigara satan 1 şahsa operasyon düzenlendiler. Jandarma ekipleri operasyonlarda çok sayıda materyale el koydu.

İvrindi’de 4 Şüpheli Yakalandılar

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar neticesinde, İvrindi ilçesinde 4 şüpheliyi kazı yaparken suçüstü yakaladılar. Şüphelilerle birlikte 1 adet jeneratör, 1 adet dedektör, 1 adet USB tipi yılan kamera ve 14 adet kazı malzemesi ele geçirdiler. Ele geçen malzemelere el konularak şüpheliler hakkında işlem yaptılar.

Balya’da Kaçak Sigaralara El Kondu

Balya ilçesinde kaçak tütün mamulleri imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüphelinin araç, ev ve işyerinde arama yaptılar. 26 bin 800 adet dolu makaron, 102 bin adet boş makaron, 65 kilo kıyılmış tütün, 700 adet kaçak bandrol, 12 adet sigara sarma makinası, 1 adet tabanca ve 16 adet fişek ele geçirdiler. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli hakkında adli tahkikata başlattılar. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu