Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Kablo Çalan 4 Zanlıya Tutuklama

Balıkesir’de Kablo Çalan 4 Zanlıya Tutuklama

Balıkesir’de ve ilçelerinde telefon kablolarını keserek çalan 4 zanlı jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Yakalanan 4 zanlı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Balıkesir’in Savaştepe, İvrindi ve Altıeylül ilçelerinin kırsal kesimlerinden geçen haberleşme ve nakil kablolarının kesilerek çalınması olaylarının artması üzerine, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olayların tüm yönleriyle araştırılıp aydınlatılması ve faillerinin yakalanması amacıyla JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timleri) ve Asayiş Timlerinden özel bir ekip oluşturdu.

Oluşturulan özel ekip tarafından, geniş kapsamlı ve titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda, kırsal arazi kesimindeki haberleşme ve nakil kablo hatlarının kesilme/çalınma riski teşkil eden noktaları ile tespiti yapılan şüphelilerin takibi sonucu Savaştepe ilçesi Karacaören kırsal mahallesinde yapılan operasyonda S.M. (43), T.M. (34), K.M. (22) ve E.K. (32) isimli şüpheliler suçüstü yakalanarak, hırsızlıkta kullandıkları iki araca el konuldu. Suçüstü yakalanan şüpheliler sevk edilmiş oldukları adli makamlarca ayrıca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu