Balıkesir'de Kaçakçılık Suçundan 27 Şüpheli Yakalandı
Yedi ilçede düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, sahte alkol ve suç gelirleri ele geçirildi

Balıkesir’de Kaçakçılık Suçundan 27 Şüpheli Yakalandı
27 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı, operasyonlarda çeşitli suç unsurları bulundu
Yedi İlçede Kaçakçılığa Darbe
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında 23-29 Aralık 2024 tarihleri arasında geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Altıeylül, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Gönen, Savaştepe ve Sındırgı ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda toplam 27 şüpheli yakalandı.

Ele Geçirilen Malzemeler
Operasyonlarda;
- Uyuşturucu Maddeler: 172 gram metamfetamin, 98 adet sentetik hap, 5 gram kubar esrar, 5 adet ecstasy hap, 1 adet hassas terazi ve 3 uyuşturucu kullanım aparatı (payp),
- Kaçak/Sahte Alkol: 28 litre kaçak alkol, 10 litre etil alkol, 13 litre alkol yapımında kullanılan likitler ve 21 litre anason,
- Diğer Malzemeler: 10 dijital materyal, 10 sim kart, 17 banka kartı, 1 sahte belge ve suçtan elde edilen 32 bin TL ele geçirildi.
Adli İşlem Başlatıldı
Kaçakçılık ve organize suç olaylarına karıştıkları tespit edilen 27 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerin evleri, araçları ve eklentilerinde yapılan aramalarda elde edilen suç unsurları delil olarak kayda alındı.
Jandarma Kararlılıkla Mücadele Ediyor
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.
Balıkesir’de Düzensiz Göç Operasyonu
Bülten