Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Karantina İle İlgili İhlal İddiaları Artıyor

Balıkesir’de Karantina İle İlgili İhlal İddiaları Artıyor

 

Balıkesir’de Karantina İle İlgili İhlal İddiaları Artıyor. Covid-19 vakalarının görülmesi ve çok sayıda temaslı bulunması nedeni ile karantina ilan edilen mahallelerin bazılarında izolasyon kurallarının ihlal edildiği iddiaları gün geçtikçe artıyor.

 

Kural İhlal İddiaları Dikkat Çekiyor

Bu kez gazetemize yapılan bir ihbarda, karantina altında ki Balıklı mahallesinde, mahalle sakinlerinin köy odasında bir araya geldikleri iddia edildi. Kuralların uygulanmasının hayati önem taşıdığı ve Covid-19 salgının etkili olduğu bu günlerde bu ciddi iddialar dikkat çekiyor.

Koy Odasi

Bu İlk İhlal İddiası Değil

Ülke genelinde yeni vaka sayılarının, hasta sayılarının ve buna bağlı can kayıplarının zirve yaptığı bu günlerde, karantinaya alınan bazı mahallelerde, mahalle sakinlerinin gün düzenleyip ev ziyaretleri düzenlediği ve izolasyonunun ihlal edildiği iddialarını, geçtiğimiz hafta sonu gazetemizde gündeme getirmiştik.

Karantinada Kaz Pilavı ve Çay Şenliği mi?

Gazetemize bu gün yapılan bir diğer çarpıcı iddia ise karantina altındaki Balıklı mahallesinde köy odasında 35-40 kişilik kalabalık halinde kaz pilavı ve çay şenliği düzenlendiği iddiası oldu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu