Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Karantinalar Peş Peşe Geliyor

Balıkesir’de Karantinalar Peş Peşe Geliyor

 

Balıkesir’de Karantinalar Peş Peşe Geliyor. Balıkesir’de, Covid-19 vakalarının görülmesi ve çok temaslı kişi bulunması nedeni ile hastalığın yayılımını önlemek amacıyla alınan mahalle karantinaları, peş peşe gelmeye devam ediyor.

 

Mahalle Karantina Sayısı 21’e Yükseldi

Balıkesir’de vakaların olağanüstü bir seyirle yükselmesine karşı amansız bir mücadele veren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak sürekli olarak vatandaşları alınan tedbirlere uyma konusunda uyarı ve çağrılarda bulunuyor. Dün 20’ye yükselen mahalle karantina sayısı, bu gün Dursunbey’e bağlı Aşağı Musalar Mahallesi için  İlçe Hıfzıssıhha kurulunun  aldığı karantina karar ile  21’e Çıktı. Dursunbey’e Bağlı Aşağı Musalar Mahallesi ile ilgili alınan karantina haberi Balıkesir Valiliği tarafından duyuruldu.

İşte Valilik tarafından yapılan Duyuru;

“Dursunbey İlçemize bağlı Aşağımusalar Mahallesinde Covid-19 vakalarının görülmesi ve çok sayıda temaslı kişi bulunması nedeniyle hastalığın yayılımını önlemek amacıyla belirtilen Mahalle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 07.11.2020  tarihinden itibaren karantina altına alınmıştır”

Haber: Kamil Akyürek

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu