Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Keşfedildi! Suyun Üzerinde Yürümek Mümkün!

Balıkesir’de Keşfedildi! Suyun Üzerinde Yürümek Mümkün! Balıkesir’de pek çok ada var. Şehirde yerlilerinin bile bilmediği muazzam bir ada keşfedildi. Bu adanın ismi Hasır Adası. Balıkesir’e gelenler artık unutamayacakları bir deneyim yaşayacak. Bu deneyimi yaşayan hayret içinde kalacak.

 

1 85

Balıkesir’de Cennetten Bir Kare: Hasır Adası

Şehrimizin köklü tarihi, yemyeşil alanları ve tertemiz denizleriyle hem Marmara’ya hem de Ege’ye kıyısı var. Balıkesir; Marmara, Cunda, Avşa başta olmak üzere 14 tane adaya sahip. Saydığımız ve çok bilinenlerin aksine bu haberimizde Balıkesir’in yerlilerinin dahi bilmediği adadan bahsedeceğiz. İsmi Hasır Adası olan bu ada tam olarak saklı hazine. Cunda Adası ve Gömeç arasında bulunan bu ada, Koyun Adası’na çok yakın konumda.

 

Suyun Üzerinden Yürüme Deneyimi

Mavinin farklı tonlarını buluşturan, berrak denizin ortasında yürümeyi hayal edebilir misiniz? Hasır Adası’nda bu hayal gerçek oluyor! Suyun altında kalan Hasır Adası’nı ön plana çıkaran özelliği ise su yüzeyine çok yakın olduğu için suyun üzerinde yürüyebilmeniz. Unutulamayacak bir deneyim yaşatacak Hasır Adası’nın konumu net olarak bilinmiyor. Ada, ayrıca haritadan da görüntülenmiyor. Yerini bilen teknecilerin Gömeç çıkışlı düzenledikleri turlarla Hasır Adası’na ulaşmak ve birbirinden güzel fotoğraf, video çekmek mümkün. Yaza az bir süre kala Hasır Adası’na giderek harika bir tatil anı yaşayabilirsiniz.

Haber: Mustafa Sülün

Gazetemerhaba

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu