Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir’de ki CHP Kurultay Delegesinde Koronavirüs Çıktı

Balıkesir’de ki CHP Kurultay Delegesinde Koronavirüs Çıktı

 

CHP’nin 25-26 Temmuz’da Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi’nde düzenlediği 37. Olağan Kurultayı sonrasında 30 partilinin Kovid-19’a yakalandığı ortaya çıktı. Şimdiye kadar yapılan testlerde ortaya çıkan sonuç, partide korku ve panik yaşanmasına neden oldu.

 

Balıkesir’de Tedavi Altına Alındı

Kovid-19’a yakalanan partilerden Üsküdar kurultay delegesi Aydın Yıldırım, geçen salı günü koku alamamaya başlayınca test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine Yıldırım, tatile geldiği Balıkesir’deki Edremit Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kılıçdaroğlu Ve Tüm Delegeler Kendini Karantinaya Aldı

Yaşanan gelişmeler üzerine kurultaya katılan herkes endişeli. Şimdiye kadar herhangi bir belirti göstermeyen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimi ve delegelerin tamamının kendilerini evlerinde karantinaya aldığı ifade ediliyor.

Üçüncü Gün Belirti Göstermeye Başladılar

Virüs kapan delegelerde kurultaydan sonraki üçüncü gün olan salı günü belirtiler görülmeye başlandığı, koku alamamanın yanı sıra bazı hastalarda öksürme, ateş gibi rahatsızlıklar yaşandığı belirtildi. Parti yönetiminde de bazı isimlerin virüse yakalananların olduğu ifade ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu