Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Ki İlginç Doğum Günü Sürprizine Beğeni Yağıyor

Balıkesir’de Ki İlginç Doğum Günü Sürprizine Beğeni Yağıyor

 

Balıkesir’in Edremit ilçesinde besicilik yapan Selçuk Türkoğlu, ağılda eşine doğum günü sürprizi yaptı. Türkoğlu ve çocuklarının birlikte hazırladıkları doğum günü sürprizine sosyal medyada adeta beğeni yağıyor.

 

Es Surpriz 01

Çocukları İle Birlikte Hazırladı

Dereli Mahallesi’nde, küçükbaş hayvanların bulunduğu Türkoğlu Besiciliğin sahibi Selçuk Türkoğlu, eşi Elif Türkoğlu’na 34. yaşında doğum günü sürprizi yapmak istedi. Çiftin çocukları, küçükbaş hayvanları otlamak için dışarı çıkardıktan sonra ağılda hazırlığa başladılar. Ayrıca, Özellikle farklı bir sürpriz yapmak isteyen 3 çocuk babası Selçuk Türkoğlu’na İbrahim, Nazlı ve Pusat’ta yardım etti.

Mutluluk Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Ağılda doğum günü için hazırlanan resimli pasta masaya kondu. Ayrıca, çevresine de güller kondu. Üstelik sürpriz yapan baba ve çocuklar, Elif Türkoğlu’nun içeriye girişi sırasında ise meşaleleri yaktı. Ancak, büyük bir şaşkınlık yaşayan ve ilk kez doğum günü sürprizi yapılan Elif Türkoğlu çok duygulandı. Ayrıca, gözyaşlarına hakim olamayan kadın, eşiyle birlikte mumları üfledikten sonra unutmayacağı bir gün yaşatan eşi ve çocuklarına teşekkür etti.

Balikesirde Agilda Surpriz

Restoran, Kafe Gibi Yerlerde Yapmayı Düşündüm Ama Huzur Bulduğum Yerde Yapmak İstedim.

 

Selçuk Türkoğlu, “35 yaşındayım, geçimimizi küçükbaş hayvan besleyerek, satarak, ticaretini yaparak sağlıyoruz. 15 yıllık evliyim, 3 tane çocuk sahibiyim. Eşime hiç doğum günü yapmadım. Eşimin doğum günü 23 Nisan’dı. Nerede yapayım diye düşündüm. Restoran, kafe gibi yerlerde yapmayı düşündüm ama huzur bulduğum yerde yapmak istedim. Çevrem dostum nasıl düşünür diye de düşündüm ama eşimin, benim mutluluğum her şeyden önce gelir. Damın içinde hayvanlarımın yanında güzel bir sürpriz oldu. Eşimin de çok hoşuna gitti. Değişik bir şey olsun istedik. Yapabildiğimiz kadar düzenledik. Damı yemliğin üzerine gül yaprakları serptik, pasta kestik. İlk olması güzeldi. İlgi çekici oldu. Nefesim olan eşimin doğum günü kutlu olsun” diye konuştu.

Es Surpriz 03

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu