GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Kısıtlama Saatlerinde Kuş Uçmadı

Balıkesir’de Kısıtlama Saatlerinde Kuş Uçmadı

Balıkesir hafta sonu İçişleri bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile derin bir sessizliğe gömüldü.

TÜM TÜRKİYE’DE DERİN SESSİZLİK

Balıkesir hafta sonu İçişleri bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile derin bir sessizliğe gömüldü. Cocid-19 salgının ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı 81 ile Cuma gecesi başlayarak Pazartesi sabah 05.00’de sona erken kısıtlama tedbirlerine ilişkin düzenlemeleri içeren bir genelge gönderdi. Genelgeye göre vatandaşlar Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 ile 20.00 saatleri arasında dışarıda vakit geçirebildiler.

BALIKESİR SESSİZLİĞİN BİR PARÇASI OLDU

Çeşitli muafiyetler dışında belirtilen saatler dışında tüm Türkiye’de sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Kısıtlamaların kapsamı 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altı kişiler için de değişiklik gösterirken, kısıtlama saatlerinde Tüm Türkiye derin bir sessizliğe büründü. Balıkesir’de bu sessizliğin bir parçası olarak tüm ilçeleri ve il merkezinde hayat adeta durdu.

 

ŞEHRİN BOŞ SOKAKLARI VATANDAŞLAR İLE PAYLAŞILDI

Kısıtlamalar süresince görevli olan emniyet ekipleri ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerin de ekipleri ilgili kontrolleri sağlamak adına saha görevlerine devam ederken Balıkesir’in her yerinden şehrin boş sokak ve meydanlarını gösteren fotoğrafları kentin sakinleri ile paylaştılar. Kısıtlamalara uyum gösteren Balıkesir halkına teşekkürlerini sunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz genelge doğrultusunda devam edecek olan kısıtlamalarda aynı özverinin ilerleyen günlerde de sağlanmasını beklediğini de belirtti. Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu