Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Kısıtlamalar Artıyor

Balıkesir’de Kısıtlamalar Artıyor

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Toplu taşıma ve Müzik yayını ile ilgili 81 ilde uygulanacak kısıtlama ile ilgili açıklama yaptı. Soylu’nun açıklamaları kapsamında Balıkesir’de alınan kısıtlama kararları da artmış oldu. Kısıtlamalar bu gece 00.00’da uygulanmaya başlayacak.

 

Ayakta Yolculuk ve Müzik Yayınına Kısıtlama

İçişleri Bakanı Soylu, bu gece yarısından itibaren 81 ilde kafeterya ve restoranlarda müzik yayınının sona ereceğini ve toplu taşıma araçlarında da mesafeye uygun oturma ile ayakta yolcu kabul edilmemesi için genelge yayınladıklarını belirtti.

Soylu Kısıtlama

Genel Sağlığımızı Muhafaza Etmek Zorundayız

Soylu, Covid-19 ek tedbirleriyle ilgili valiliklere gönderilen yeni genelge ile ilgili yaptığı açıklamada “Açık alanların tamamında, toplu taşımalarda artık maske istisnası söz konusu değildir. Genel sağlığımızı muhafaza etmek zorundayız. Tüm tedbirler, maskesiz herkese ceza yazılması gerektiğini ifade ettik. Kısıtlamalarla karşı karşıya kalmamak için tedbir almak zorundayız. Minibüs, otobüste ayakta yolcu almak yasak. Bu gece saat 00.00’dan itibaren 81 vilayette kafeterya, restoran gibi yerlerde hem canlı müzik, hem de kasetten müzik olmayacak. Genelgeyi valiliklere gönderdik. Derhal uygulanmaya başlayacak” dedi.

Haber: Kamil Akyürek

 

Kısıtlama ile ilgili genelge için burayı tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Her kesimdenn iyide çıkar kötüde toptan bir kesimi suçlamak adil bir gorüş olmaz bireyin yaptıgı bir yanlışı tüm camiaya mal etmek dogru olmaz izmirde de bir ünıversitenin öğretim görevlisi tacizden mahkum oldu bu üniversitede çalışanları aynı havuza koymak ne kadar yanlışsa bu mütercimlerin görüşüde öyle yanlış mutercimlerin vatan hainligi görüşünü çalıştıgı üniversiteye mâl edebilirmiyiz.tüm sapıkların belki binde biri imamhatiplidir peki demekki geri kalanlar mütercimler gibi ayni okuldan mezunlar….yazık bu düşüncede ögretim gorevi yapanlar varsa bu ülkede demekki hala ülkeyi temizleyememişiz …..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu