Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Kısıtlamaya Hassasiyet Üst Düzeyde

Balıkesir’de Kısıtlamaya Hassasiyet Üst Düzeyde

 

Balıkesirli Vatandaşlar, Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan “Hafta Sonu Kısıtlamasına” uyma hassasiyeti gösteriyor.

 

Kisitlamalara Uyuluyor 02

Balıkesir ‘Çok Yüksek Riskli’ bölgede

29 Mart’ta Kabineden çıkan kararla, riskli bölgede yer alan İllerde Cumartesi-Pazar kısıtlaması geri geldi. Balıkesir’de Sağlık Bakanlığının yayınladığı tabloda ‘Çok Yüksek Riskli’ bölgede yer alıyor. Bu nedenle 02 Nisan 2021 gece 21.00’de başlayan Sokağa çıkma kısıtlaması 04. Nisan Saat 5’e kadar sürecek.

Kısıtlamaya Hassasiyet Üst Düzeyde

Cadde ve sokaklarda ki sessiz ve boş görüntüler, Balıkesir’de kısıtlamaya uyulduğuna tanıklık ediyor. Özellikle, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına hassasiyet üst düzeyde. Ayrıca, Balıkesir’in ilçelerinden de benzer sessizlik ve boş cadde görüntüleri geliyor.

Kisitlamalara Uyuluyor 03

Sokağa Çıkanlar Var Ama Kural İhlali Yok

Balıkesir’de başta Zağnos Paşa Cami çevresi, Cumhuriyet Meydanı, Milli Kuvvetler, Edremit ve ayrıca Vasıf Çınar caddeleri olmak üzere, kent genelinde sessizlik hakim oldu. Evlerine en yakın market den alışveriş yapanlar var. Ancak, kurallar ihlal edilmiyor. Kısıtlama dün gece saat 21.00 itibariyle başladı, bugün de devam ediyor. Yarında sürecek olan kısıtlama, Pazartesi sabah 05.00’te sona erecek.

Nursima Akyürek

Kisitlamalara Uyuluyor Ilisik Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu