Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Komplo Geri Tepti

Balıkesir’de Komplo Geri Tepti

 

3 Mart’ta FETÖ soruşturması ile gözaltına alınan, İsmail Mert kısa sürede görevine geri geldi.

 

İsmail Mert, Sosyal Medya hesabından bir paylaşım yaparak tekrar görevinin başında olduğunu duyurdu. Ayrıca Mert, paylaşımında yaşadıklarını iftira ve komplo olarak niteledi.

Ismail Mert 01

Kovuşturmaya Yer Olmadığı Kararı

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı İsmail Mert hakkında, 3 Mart’ta FETÖ soruşturması nedeni ile göz altı kararı çıktı. Ancak Mert, polise ifade verdikten sonra serbest kaldı. Ayrıca, Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı Mert hakkında kovuşturmaya yer olmadığı kararı verdi.

Mert “Hizmet Yolunda Kaldığımız Yerden Devam

Yaşanan gelişmeler sonrasında, üstelik kısa bir süre sonra Bakanlık, İsmail Mert’i göreve tekrar iade etti. Göreve geri döndüğünü Sosyal Medya’dan sosyal medyadan Paylaşan Mert, iftira ve komplo göndermesi yaptı. Mert paylaşımında, “insanımıza hizmet yolunda kaldığımız yerden devam. Balıkesir’in layık olduğu sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkarabilmek için tüm sağlık yönetimimiz ve çalışanlarımızla birlikte durmaksızın gayret edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. İftira ve komplolar Allah’ın yardımı ile bizi yıldırmayacaktır” dedi.

Ismail Mert 02

Ayrıca, gerek sağlık camiasından bazı isimler, gerekse Mert’e yakın olan isimler olayın bir kumpas olduğunu iddia ediyor. Komplo iddiasını güçlü kılan bir diğer ayrıntı ise, savcılığın aldığı karar. Üstelik, Mert’in kısa sürede göreve geri gelmesin “Komplo” vurgusunu güçlendirdiği ifade ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu