Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Lastiği Patlayan Tır Önünde Sürüklediği Otomobil İle Sahile Uçtu

Balıkesir’de Lastiği Patlayan Tır Önünde Sürüklediği Otomobil İle Sahile Uçtu

 

Balıkesir’de görenleri şaşkınlığa uğratan bir kaza meydana geldi. Balıkesir’in Edremit ilçesinde lastiği patlayan tır, karşı şeride geçerek önünde sürüklediği otomobil ile sahile uçtu. Sahilin kaza sırasında boş olması bir faciayı önledi.

 

Lastik Patlayınca Karşı Yöne Geçti

Edinilen bilgiye göre, kaza Edremit’in sahil mahallelerinden Altınoluk Antandros mevkide meydana geldi. İzmir istikametinden Çanakkale istikametine giden Makedonya plakalı M.Y.A. yönetimindeki RA 3456 AC plakalı tırın lastiği patladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü karşı yöne geçerek A.Z. yönetimindeki 34 NB 4097 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Mucize Eseri Olarak Otomobilin Ustune Cikmak Uzereyken Durdu

Mucize eseri Olarak Otomobilin Üstüne Çıkmak Üzereyken Durdu

Çarpmanın etkisiyle tır önünde sürüklenen otomobil sahilde bulunan beton bariyerler ile birlikte sahile uçtu, tır ise otomobilin üzerine çıkmak üzereyken durmayı başardı. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı. Kaza nedeniyle karayolunun Çanakkale İzmir istikametinde trafik bir süre durdu. Tırın olay yerinden kaldırılmasından sonra yol kontrollü olarak tekrar trafiğe açıldı. Polis Kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu